Smart Home producten helpen energie te besparen.

Smart Home producten helpen energie te besparen.

Smart Home producten kunnen op een aantal manieren helpen energie te besparen.
Spar på din energiregning Lezen Smart Home producten helpen energie te besparen. 2 minuten Næste Tænd enheder baseret på solnedgang
Smart Home producten kunnen op een aantal manieren helpen energie te besparen. Enkele voorbeelden zijn:

Slimme thermostaten: Met deze apparaten kun je de temperatuur van je huis op afstand regelen, met behulp van een smartphone-app of spraakopdrachten. Je kunt ze instellen om de verwarming of airconditioning uit of lager te zetten als je niet thuis bent, of als je slaapt, om energie te besparen.

Slimme lampen: Deze lampen kunnen op afstand worden bediend, en kunnen ook worden ingesteld om uit te schakelen of te dimmen als je niet in de kamer bent. Dit kan helpen energie te besparen doordat de lampen minder lang aanstaan.

Slimme stekkers: Met deze stopcontacten kun je apparaten en andere apparaten op afstand bedienen, met behulp van een smartphone-app of spraakopdrachten. Je kunt ze zo instellen dat ze apparaten uitschakelen of lager zetten als ze niet in gebruik zijn, wat helpt om energie te besparen.

Slimme apparaten: Veel apparaten, zoals wasmachines, drogers en koelkasten, worden nu geleverd met slimme functies waarmee je hun energieverbruik kunt regelen en controleren. Deze functies kunnen je helpen energie te besparen door je eraan te herinneren volle ladingen te laten draaien, of door apparaten uit te schakelen als ze niet in gebruik zijn.

In het algemeen kunnen slimme huishoudelijke producten je helpen energie te besparen door je meer controle te geven over het energieverbruik van je huis, en door je te helpen efficiënter gebruik te maken van energie.