Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een product kapot gaat of dat er iets tijdens transport. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. 

Na vooraanmelding en akkoord van de klantenservice, kunnen producten voor een garantiebeoordeling worden verzonden (gefrankeerd) naar:

Hihome - Customer Support

Postbus 42

6860 AA Oosterbeek

Nederland

 

Na beoordeling zal het product worden gerepareerd of vervangen. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging, alsmede het opnieuw versturen.

Indien er spake is van een gebruikersfout, onjuist gebruik of overbelasting, zul je een kostenvoorstel ontvangen. Wanneer je beslist het product niet te laten repareren, zullen wij zorgdragen voor recycling.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden jeaan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar cs@hihome.eu.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.